5 tips til DIY-prosjekter

Den smarte trådløse mini Link-skriveren i rosa - perfekt for å ta instant bilder

Mange av oss har litt ekstra tid til overs om dagen, og det blir mye scrolling og serie-titting. Men hva med å finne på noen morsomme aktiviteter med instax? Her kommer noen gode tips til gøyale DIY (Do It Yourself) prosjekter du kan lage med instax!

1. Lag en scrapbook

Selv om det er hyggelig med bildealbum, hvorfor ikke ta det et steg videre og lage en scrapbook med dine beste minner? Finn frem en tom bok, tusjer, lim og suvenirer fra reiser eller andre gode minner. Som den ferieturen til Syden med familien eller hytteturen til Sørlandet med gode venninner. Kanskje har du spart på boardingkort, billetter, postkort, togbillett eller andre morsomme suvenirer? Lim dem inn og kombiner med dine favoritt-bilde-minner. Bruk din instax mini Link til å lage kule effekter med rammer og filtere! Hva med å bruke Rainbow film eller Airmail for å gjøre det maks gjennomført? Skriv en hyggelig tekst om turen og voila – du har en koselig scrapbook som du kan dele med venner og familie.

Instax-bilder fra instax-kamera som skal brukes til DIY fotoalbumprosjekt
Bildevegg på hvit maling tatt fra et instax minikamera

2. Heng opp dine beste minner

Hva med å henge opp dine favoritt-minner der du virkelig kan se dem? Slik som på speilet på badet, på kjøleskapet eller inngangsdøren? På den måten får du et positivt boost hver gang du ser deg selv i speilet, lager deg en brødskive eller skal gå ut av døra. Tankene vandrer til dine beste minner og kanskje kommer du på at du skal sende en hyggelig melding til personen du deler minnet med? En enkelt måte å spre litt ekstra glede på! Bruk bilder du har liggende fra din instax mini kameraer eller instax SQUARE og fyll på etter hvert som du skaper nye minner!

Kreativ måte å lage instax-bilder med instax-kameraet ditt for familien

3. Send et hyggelig kort

Hvis vi ikke kan klemme fysisk – hva med å sende en klem i posten til en du er glad i? Lag et kort med en hyggelig beskjed om at du tenker på personen og finn frem et koselig bilde som du limer på. Både venner, besteforeldre, kanskje en tante eller foreldre i en annen by vil bli kjempeglad for å få et hyggelig kort i posten. Bruk din instax mini-11 og instax printer til å printe ut bildet og spill inn en hyggelig talemelding! Da kan mottakeren av kortet scanne QR-koden og høre på din hilsen mens de beundrer bildet. Finn frem et koselig minne dere deler, print det ut og lim det på! Plutselig har du lyst opp både dagen og uken til en du er glad i.

Skriv ut bildene dine direkte fra instax-kameraet med den trådløse instax-skriveren

4. Lag et personlig mobil-cover

Med instax er det superenkelt å lage din eget, personlige cover til mobilen! Alt du trenger er et gjennomsiktig cover og dine yndlingsbilder. Bruk din instax mini printer eller kamera til å finne ditt ønskede motiv. Plasser mini-bildet inni coveret (eventuelt med lim eller teip så det holder seg på plass) og voilà – du har ditt helt eget personlige cover. Print ut flere bilder så kan du enkelt bytte frem og tilbake. Bruk forskjellige filmer så får du et enda mer unikt preg! Hva med Black Frame film til høsten, og instax Candy Pop film til våren? Eller bruk Macaron film for en kul ombré-effekt. Du bestemmer!

4 instax -bilder som skrives ut direkte fra en smarttelefon med det trådløse instax-minikameraet

Putt dine yndlings-minner i en ramme

Mange av våre beste bilder og minner blir ofte bare liggende på kamerarullen. Det er jo mye hyggeligere å printe de ut slik at vi kan se de! Print ut dine favoritt-bilder fra din instax mini LiPlay og vær kreativ – bruk kule effekter eller lag en collage! Hvis du velger et bilde med en du er glad i, kan du lage to like og gi bort en hyggelig gave. Enten du velger ett spesielt bilde, eller mange gode minner blir det et hyggelig tilskudd i hverdagen.

Kom i gang med å lage ditt neste prosjekt med instax-kameraet og skriveren
Fin bildekollage laget med den nye instax mini 40

DEL DINE KREATIVE DIY-BILDER MED OSS PÅ INSTAGRAM VED Å TAGGE @INSTAXNORGE

You may also like