Regler for personvern

1.   Anvendelse av regler for personvern

1.1.     Anvendelsesområde

Denne personvernerklæringen beskriver vårt engasjement for å beskytte personvernet og hvordan vi behandler den personlige informasjonen vi mottar fra besøkende på dette nettstedet (“Nettsted (er)”) og brukere av programvare (“App (er)”) som ( i) administreres og drives av FUJIFILM Europe eller et av dets tilknyttede selskaper som angitt under seksjonen "Datakontrolleren" ("FUJIFILM" eller "vi") og (ii) har en lenke til denne personvernpolitikken.

Denne personvernerklæringen kan også gjelde når det henvises til en offline-kontekst, f.eks. for workshops og andre arrangementer og markedsaktiviteter.

I tilfelle bestemmelser som avviker fra denne personvernerklæringen er tydelig angitt, skal de relevante forskjellige bestemmelsene gjelde.

1.2.     Datakontrollør og databeskyttelsesansvarlig

Datakontrolløren i forhold til personlige data som samles inn innenfor rammen av denne personvernerklæringen er Fujifilm Nordic Hantverkargatan 25 SE-112 21 Stockholm. For ytterligere informasjon, se nettstedets avtrykk.

Vår databeskyttelsesoffiser / databeskyttelsesteam kan kontaktes per post eller via e-post på [email protected].

1.3.     Eksterne linker

Denne personvernerklæringen gjelder ikke de nettsteder som har publisert sin egen personvernerklæring og tredjeparts nettsteder, selv om lenker til deres nettsteder er på våre nettsteder og apper. Vær oppmerksom på at vi ikke er ansvarlige for personvernpraksisen til slike andre nettsteder. Vi oppfordrer brukerne til å være oppmerksomme når de forlater en av våre nettsteder og å lese personvernerklæringene til hvert nettsted som samler inn personlig informasjon.

2.   Forvaltning av personlig informasjon

2.1.     Innsamling av personlig informasjon

I prinsippet kan du besøke nettstedet (e) uten å avsløre personlig informasjon. Nettstedet (e) og appen (e) kan samle inn viss teknisk informasjon, f.eks. hvilket innhold du har sett på nettstedet (e), eller hvilket nettsted du har henvist til, får tilgang til nettstedet (e). I prosessen med å samle inn slik informasjon, hvor formålet er å forbedre brukervennligheten til nettstedet (e) eller appene (e), skal ikke informasjonen samles inn på en måte som du kan bli identifisert på, og du skal heller ikke bli identifisert under prosessen av informasjonsanalyse.

Du kan bli bedt om eller påkrevd å oppgi personlig identifiserbar informasjon (“Personlig informasjon”) for å få tilgang til bestemte områder på nettstedet. Vi kan også be om viss personlig informasjon når du bestiller et produkt, ber om tjenester, deltar i salgsfremmende aktiviteter eller forskningsstudier eller korresponderer med oss. Personlig informasjon vi samler inn, kan omfatte navn, postadresse, telefonnummer, e-postadresse, betalingsdetaljer og andre detaljer du gir oss, for eksempel i et kontaktskjema, registrering for en konto eller abonnement på et nyhetsbrev eller annen markedsføringskommunikasjon.

Vi behandler din personlige informasjon basert på ditt samtykke, for gjennomføring av en kontrakt eller som nødvendig for våre legitime interesser, inkludert for å svare på dine forespørsler og for å tilpasse og forbedre våre netttilbud, produkter og tjenester i samsvar med dine preferanser. (Art. 6 (1) (a), (b) og (f) GDPR).

2.2.     Formål med bruk av personlig informasjon

Formålet med bruk av din personlige informasjon skal være tydelig angitt i denne personvernerklæringen eller på annen måte når det samles inn informasjon, bortsett fra i tilfeller der formålet med bruken er åpenbar for deg. Bruken av personlig informasjon gitt av deg skal være begrenset til formålet med bruken som er angitt for deg på forhånd. Vi forbeholder oss imidlertid retten til å utføre ytterligere behandling i den grad det er tillatt eller kreves av relevante lover og forskrifter.

Videre kan det kreves at vi bruker og oppbevarer personopplysninger av juridiske årsaker og samsvar, for eksempel forebygging, oppdagelse eller etterforskning av en forbrytelse; tapsforebygging; eller for å bekjempe svindel. Vi kan også bruke personopplysninger for å oppfylle våre interne og eksterne revisjonskrav, informasjonssikkerhetsformål, og som vi ellers mener er nødvendige eller hensiktsmessige: (a) i henhold til gjeldende lov, som kan omfatte lover utenfor ditt hjemland; (b) å svare på forespørsler fra domstoler, rettshåndhevelsesbyråer, reguleringsbyråer og andre offentlige og offentlige myndigheter, som kan omfatte slike myndigheter utenfor ditt hjemland; (c) å håndheve vilkårene; og (d) for å beskytte våre rettigheter, personvern, sikkerhet eller eiendom, eller andre personers.

Følgende eksempler illustrerer mulige scenarier der vi samler inn og bruker din personlige informasjon:

2.2.1.        Brukerkontoer

Når du registrerer en kundekonto, samler vi vanligvis inn navn, e-postadresse og passord. I tillegg kan du oppgi adressen din, inkludert fakturerings- og leveringsadresse i kundekontoen din. Når du bestiller, samler vi inn data om varene du har valgt, tilsvarende prisinformasjon, eventuelle bilag du måtte bruke, fakturerings- og leveringsadressen din og den valgte betalings- og fraktmetoden. I forbindelse med oppfyllelsen av bestillinger samler vi særlig informasjon om betaling, levering og retur.

Vi kan bruke din personlige informasjon for å vedlikeholde brukerkontoen din, for å bekrefte at du er en legitim bruker, for å gi deg den forespurte informasjonen om FUJIFILM-produkter og tjenester, inkludert eventuelle nyhetsbrev du abonnerer på, og for å svare på støtte og andre henvendelser kan ha. I forbindelse med brukerkontoen din kan vi analysere din bruk av nettstedet vårt og vårt nyhetsbrev for å bedre forstå dine preferanser og forbedre våre nettjenester. Vi lagrer slik informasjon i forbindelse med brukerkontoen din. Hvis du har gitt markedsføringstillatelse, kan vi også kontakte deg under forretningskontaktinformasjonen din for markedsføringsformål i forhold til våre produkter og tjenester som kan være av interesse for deg.

Hvis du har opprettet en brukerkonto, lagrer vi dataene dine så lenge du vedlikeholder brukerkontoen din. I tilfelle sletting av brukerkontoen din lagrer vi bare de relevante dataene i den forstand loven tillater eller krever det.

Gjennom brukerkontoen din kan du administrere og oppdatere kontaktdata og preferanser. Vennligst behandle tilgangsdataene dine konfidensielt og ikke del passordet ditt med noen tredjepart. Hvis du blir kjent med, eller hvis du mistenker at en tredjepart har fått uautorisert tilgang til tilgangsdataene dine eller brukerkontoen din, må du endre passordet ditt uten unødig forsinkelse.

2.2.2.        Personlige Tjenester

I forbindelse med personaliserte tjenester kan vi behandle og bruke informasjonen din til reklame- og markedsundersøkelsesformål eller for personlig levering av tjenester hvis du har gitt ditt samtykke. Hvis du gir ditt samtykke, kan informasjonen du får tilgang til mens du besøker nettstedet (e) og appene (appene) lagres i en brukerprofil for å kunne tilby deg informasjon som er spesielt tilpasset for deg (f.eks. i form av et nyhetsbrev) ). Du kan når som helst trekke tilbake samtykke med virkning for fremtiden.

Hvis du bruker personlig tilpassede tjenester, vil vi bruke din personlige informasjon som kreves for å levere tjenestene så lenge registreringen varer, og deretter så lenge det kreves eller tillates i henhold til gjeldende lover. Vi kan dele informasjonen din med tilknyttede FUJIFILM-selskaper hvis dette er nødvendig for å svare på dine henvendelser eller om nødvendig for levering av tjenestene. Vi kan sende henvendelser angående våre produkter og tjenester også til en distributør som er ansvarlig for den aktuelle produkt- eller tjenestekategorien og regionen.

2.2.3.        Blogg / Fora

Noen av våre nettsteder tilbyr offentlig tilgjengelige blogger eller fellesskapsfora. Du bør være oppmerksom på at all informasjon du oppgir på disse stedene kan bli lest, samlet og brukt av andre som får tilgang til dem. For å be om fjerning av personlig informasjon fra bloggen eller forumet vårt, kontakt oss med kontaktinformasjonen gitt i seksjonen “Kontakt oss”. I noen tilfeller kan det hende at vi ikke kan fjerne personlig informasjon, i så fall vil vi gi deg beskjed hvis vi ikke klarer å gjøre det, og hvorfor.

2.2.4.        E-post nyhetsbrev

Hvis du abonnerer på vårt nyhetsbrev, vil vi bruke den personlige informasjonen som er nødvendig eller gitt separat av deg, for å sende deg vårt nyhetsbrev som avtalt. Nyhetsbrev e-post kan inneholde web beacons, sporingspiksler eller lenker som lar oss analysere din bruk av nyhetsbrevet, inkludert informasjon om du mottok og åpnet nyhetsbrevet vårt. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke og avslutte abonnementet på nyhetsbrevet, enten ved å sende en melding til oss eller via en dedikert avmeldingslink i nyhetsbrevet.

2.2.5.        E-post-annonsering uten tilmelding

Hvis vi mottar e-postadressen din i forbindelse med salg av varer eller tjenester og du ikke har motsatt deg dette, har vi rett til regelmessig å tilby deg lignende varer og tjenester, som den du kjøpte ved å bruke e-posten din. Du kan når som helst i fremtiden trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk av e-postadressen din ved å sende en melding til oss eller via lenken for avmelding i e-postene våre.

2.2.6.        Post-annonsering

I henhold til gjeldende lover kan vi ha rett til å lagre for- og etternavn, postadresse og, hvis aktuelt, tittel og akademisk grad og bruke det til egne reklameformål, spesielt for å sende tilbud og informasjon om våre varer og tjenester med post-tjenester. Du kan motsette deg denne bruken av informasjonen din når som helst for fremtiden ved å sende en melding til oss.

2.3.     Datadeling og offentliggjøring

Vi vil ikke avsløre eller levere, dele eller på annen måte distribuere din personlige informasjon til tredjeparter, bortsett fra som beskrevet i denne personvernerklæringen. Vi deler personlig informasjon når:

(a) ditt samtykke er gitt på forhånd;

(b) det er nødvendig å gi deg våre tjenester, inkludert spesielt sending av markedsføringskommunikasjon, levering av kundeservice, støtte for markedsføring og produktdistribusjon, eller drift av våre systemer eller applikasjoner. Disse selskapene er autorisert til å bruke din personlige informasjon bare etter behov for å tilby disse tjenestene.

(c) Personlig informasjon kan deles med FUJIFILM-gruppen hvis det er nødvendig for å levere tjenester eller oppfylle produktordrer, for kontoadministrasjon, for å lette salg og markedsføring, for kunde- og teknisk support og for å fremme forretnings- og produktutvikling. Klikk her http://www.fujifilm.com/about/office/ for å se en liste over FUJIFILM Group-steder vi kan dele personlig informasjon med. Vi kan også sende henvendelser angående våre produkter og tjenester til en tredjepartsdistributør som er ansvarlig for den aktuelle produkt- eller tjenestekategorien og regionen;

(d) du bestiller produkter eller bruker andre tjenester som krever et gebyr, navn, adresse, kredittkortnummer og annen informasjon blir gitt til finansinstitusjoner eller andre parter for betalingsoppgjør;

(e) vår virksomhet tildeles eller overføres enten ved lovdrift eller på annen måte inkludert fusjoner, konsolideringer og oppløsning eller overføring av virksomhet;

(f) Personopplysningene dine er påkrevd av gjeldende lover og forskrifter, eller slik utlevering er ellers nødvendig til støtte for enhver kriminell eller annen juridisk etterforskning eller prosedyre utført av relevante myndigheter; eller

(g) det er et øyeblikkelig behov for utlevering for å beskytte menneskeliv eller menneskerettigheter.

2.4.     Internasjonal datadeling

Vi kan overføre den personlige informasjonen vi samler inn til å lagre slik informasjon i andre land som kan ha andre lover om personvern eller databeskyttelse enn landet der informasjonen ble gitt.

Dette betyr at din personlige informasjon også kan overføres til og / eller behandles av FUJIFILM-enheter eller (på deres vegne) av tredjeparts tjenesteleverandører utenfor EU ("EU") eller Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet ("EØS"). Databeskyttelsesforordningen i de aktuelle landene der dine personlige opplysninger blir samlet inn eller behandlet, kan avvike fra beskyttelsesnivået gitt i lovgivningen i EU / EØS. Imidlertid vil FUJIFILM sikre tilstrekkelig beskyttelse av din personlige informasjon i samsvar med gjeldende lover og prinsippene beskrevet her. Ved å bruke nettstedet (e) og appene våre, godtar du innsamling og overføring av din personlige informasjon utenfor EU / EØS som beskrevet her.

2.5.     Datasikkerhet

FUJIFILM tar tilstrekkelige tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å beskytte din personlige informasjon mot misbruk og for å forhindre tap av informasjon. Din personlige informasjon lagres i et sikkert driftsmiljø som ikke er tilgjengelig for publikum. All personlig informasjon gitt av deg i løpet av registrering eller bruk av personaliserte tjenester vil bli overført i kryptert form for å forhindre misbruk av informasjonen fra tredjepart.

3.   Bruk av informasjonskapsler, sporingsteknologi og sosiale medier

3.1.     Bruk av informasjonskapsler og sporingsteknologi

Nettstedet (e) og appene våre kan bruke “informasjonskapsler” eller lignende teknologier (analyseprogrammer og sosiale medietjenester). Informasjonskapsler er tekstfiler som sendes av et nettsted (e) til brukerens nettleser for å lagre informasjon på brukerens enheter. Når det er tilgang til nettstedet (e) leses informasjonen i informasjonskapselen av nettstedet (e)..

3.1.1.        Ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler

Vi skiller mellom strengt nødvendige informasjonskapsler, som kreves for at nettstedet (e) våre skal fungere riktig, og andre informasjonskapsler. Strengt nødvendige informasjonskapsler krever ikke ditt samtykke. For andre informasjonskapsler ber vi om ditt samtykke før du plasserer dem på enheten din. Du kan bare bruke nettstedet vårt etter at du har bekreftet innstillingene for informasjonskapsler.

Når du først besøker nettstedet (e) våre, vises et popup-vindu med vår Cookie Consent Manager. Hvis du klikker på knappen "Innstillinger for informasjonskapsler", blir du sendt til Privacy Preferences Center. Privacy Preferences Center viser også en informasjonskapselsliste der du kan finne detaljer om informasjonskapslene og formålene de brukes til. I Privacy Preferences Center kan du aktivere eller deaktivere bruk av informasjonskapsler med vippebryteren. Vær oppmerksom på at hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan det hende at du ikke kan bruke visse funksjoner på nettstedet vårt som beregnet.

3.1.2.        Endring av preferansene for informasjonskapsler / tilbaketrekking av samtykke

Du kan når som helst endre innstillingene for informasjonskapsler i Innstillingene for informasjonskapsler.

[$ INSERT OneTrust Cookie Button and/or $LINK_IN_FOOTER]

Du kan også når som helst deaktivere bruken av / slette informasjonskapsler via nettleserinnstillingene. Vær oppmerksom på at i dette tilfellet vil du kanskje ikke kunne gjøre full bruk av det komplette spekteret av funksjoner som tilbys av nettstedet (e).

3.2.     Sosiale nettverkstillegg

Nettstedet (e) og appene våre kan tilby plugin-moduler for sosiale nettverk (“nettverk”). Sosiale nettverkstillegg er enkle måter å dele innhold med andre mennesker via nettverk. Når du går inn på nettstedet (e), kan disse plugin-modulene potensielt opprette en direkte forbindelse mellom nettleseren din og de respektive nettverkene. Hvis du samhandler med plugin-modulene, for eksempel i tilfelle av Twitter, ved å klikke på "Tweet dette" eller med Facebook ved å klikke "Jeg liker" -knappen eller komme med en kommentar, vil den tilsvarende informasjonen overføres direkte fra nettleseren din til nettverket. I noen tilfeller utveksles informasjon allerede med et nettverk når du besøker nettstedet (e), uansett om du kommuniserer med programtilleggene eller ikke.

Du kan forhindre at informasjon blir delt med et nettverk ved ikke å tillate de tilsvarende informasjonskapslene og / eller logge av fra nettverket før du bruker nettstedet (e).

4.   Datalagring

Vi vil oppbevare din personlige informasjon så lenge kontoen din er aktiv eller etter behov for å gi deg tjenester. Vi vil oppbevare og bruke din personlige informasjon etter behov for å overholde våre juridiske forpliktelser, løse tvister og håndheve våre avtaler.

5.   Dine rettigheter knyttet til din personlige informasjon i henhold til GDPR

Du har rett til å be oss om tilgang til og rette eller slette personopplysninger, begrense behandlingen av dine personlige data, motsette deg slik behandling og å utøve din rett til dataportabilitet i samsvar med GDPR og gjeldende lover.

Du har rett til å sende inn en klage til en kompetent tilsynsmyndighet i samsvar med GDPR og gjeldende lover hvis du mener at behandlingen av personopplysninger knyttet til deg bryter med GDPR. For dette formålet kan du kontakte tilsynsmyndigheten i EU-medlemsstaten der du oppholder deg eller stedet for den påståtte overtredelsen. En liste over de nasjonale databeskyttelsesmyndighetene finner du på https://edpb.europa.eu/about-edpb/about-edpb/members_en

6.   Endringer i personvernreglene

FUJIFILM forbeholder seg retten til å endre, endre eller oppdatere denne personvernpolicyen. Hvis vi bestemmer oss for å endre vår personvernpolicy, vil vi legge ut den reviderte personvernpolicyen og oppgi datoen for publiseringen. Husk å gå gjennom personvernreglene for eventuelle endringer ved returbesøk, siden fortsatt bruk av nettstedet (e) eller appene (e) etter en publisert revisjon indikerer ditt samtykke til at vi bruker informasjonen din i samsvar med endrede, endrede , eller oppdatert personvernpolicy.