INSTAX Biz

Skap engasjement med bilder tilpasset din bedrift

LAST NED NÅ
App Store Google Play
INSTAX Biz

Introduserer vår INSTAX Biz app

INSTAX Biz-appen er et kraftig verktøy designet for å bygge meningsfylt kundeengasjement samtidig som man øker merkevarebevisstheten.

Med INSTAX Biz kan du gjøre din virksomhet uforglemmelig ved å gi ditt publikum egendefinerte INSTAX-bilder som de kan beholde og sette pris på.

Du laster bare opp din unike mal til appen, og du er klar! Du kan til og med legge til en dynamisk QR-kode eller en minneverdig dato for å forbedre kundeopplevelsen.

Ta et bilde av kundene dine, print det via en INSTAX Link mobilprinter, og etterlat kundene med et personlig tilpasset INSTAX-bilde, og en positiv opplevelse med din merkevare.*

* INSTAX-film og printere selges separat.

LAST NED NÅ
App Store Google Play
INSTAX Biz

Hvorfor bruke INSTAX for bedriften din?

Hvis du ønsker å skape et varig inntrykk hos kundene dine, er INSTAX veien å gå.
I en verden som stadig beveger seg raskere, kan fysiske og håndfaste bilder gi en positiv innvirkning som varer lenge etter at arrangementet, workshoppen, eller festivalen er over.

Hva trenger jeg for å komme i gang?

INSTAX Biz

Velg din INSTAX-filmstørrelse

Velg blant et bredt utvalg av INSTAX filmtyper. INSTAX Biz-appen fungerer med alle typer INSTAX film.

Bruk INSTAX mini-film til INSTAX mini link 2, INSTAX SQUARE-film til INSTAX SQUARE Link og INSTAX WIDE-film til INSTAX Link WIDE.

INSTAX Biz

Velg din INSTAX Link mobilprinter

INSTAX Biz appen er kompatibel med INSTAX mini Link 2, INSTAX SQUARE Link og INSTAX Link WIDE.

INSTAX Biz

INSTAX Biz app

Benytt en Android- eller iOS-enhet, som for eksempel en smarttelefon eller nettbrett, som er kompatibel med INSTAX Biz-appen.

LAST NED NÅ
App Store Google Play

Gi meg inspirasjon

Sport

INSTAX-bilder og sportsarrangementer utgjør en perfekt match. Enhver fan vil vel ikke ha et minne med logoen til deres favorittklubb eller til og med sin favorittspiller? Som en bonus kan du legge til en QR-kode for å dele kampoppsettet, resultater eller mer informasjon om din bedrift- det vil vi kalle et resultat!

Festivaler

Designet for å holde moroa i gang - INSTAX Biz hjelper deg med å forevige publikum i selve øyeblikket, og gi dem et unikt INSTAX-bilde med festivaltema. Gi festivaldeltakerne den ultimate suveniren, som tilfeldigvis også har dine detaljer for alle å se.

Bedriftsarrangementer

Prisutdelinger, produktlanseringer, konferanser - husk å sette INSTAX Biz på VIP-listen også. Lag en mal spesifikt for arrangementet, knips et bilde av deltakerne og gi dem et unikt INSTAX-bilde. Å få oppmerksomhet til bedriften din har aldri vært enklere.

Gjestfrihet (Hotell & Restauranter)

Skal du arrangere et bryllup, jubileum, eller en bursdagsfest? Gjør det ekstra spesielt for gjestene ved å ta unike INSTAX-bilder som de kan få med seg hjem og ta vare på som et minne fra dagen. I malen kan du f.eks. legge til dato og sted, eller inkludere en QR-kode som linker til en URL som du selv velger; tenk en spesifikk hjemmeside, ny meny, eller hotellinformasjon slik som bla. åpningstidene i spaet.

Hvordan fungerer appen?

Gjør din virksomhet ekstraordinær med tilpassede INSTAX-bilder med nettopp din merkevare

LAST NED NÅ
App Store Google Play

Kom i kontakt

Ønsker du å skape en ekstra wow-effekt for kundene dine? Kontakt oss i dag og oppdag mer.

    Fields marked with an asterisk (*) are required

    Want to get started?