How-to INSTAX Pal

Hei, jeg heter INSTAX Pal!✨

Jeg er et digitalt kamera som du kan ta med deg oooveralt, fordi jeg er ikke større enn en golfball! Jeg får plass rett i sekken, veska, eller til og med i lomma!

Jeg er ikke så komplisert, meeen jeg tenkte det kunne være en god idé å fortelle deg litt om hvordan jeg fungerer! Jeg er nemlig ikke helt lik hverken de andre INSTAX-kameraene eller INSTAX-mobilprinterne. Jeg er nemlig noe HELT eget😍

App 📱

Helt til å begynne med laster du ned appen min som heter det samme som meg; INSTAX Pal, enten i App Store eller Google Play. I appen kan du bla. gi meg et navn, bestemme hvilken lyd jeg skal spille av, velge forskjellige filtre og mye mer! Det viktigste av alt er jo at det er her i appen hvor du kan se alle bildene vi tar sammen!😎🤝🏻

 

Ring ring

Jeg har også en avtagbar ring som du kan feste på meg som gjør at du ikke mister meg så lett, den kan brukes for å se hva du faktisk tar bilde av, oooog du kan sette meg på den så du får en god vinkel til selfies med selvutløser! Sammen blir vi to en superduo🔥🔥

Også er det meg!

Skru meg på ved å trykke på den hvite knappen på toppen av «hodet mitt»👇🏻

Koble meg til INSTAX Pal appen via Bluetooth på din smarttelefon, oooog...

jeg er good to go!

 

Alle bildene som vi tar sammen, blir automatisk overført til appen når du er koblet til Bluetooth 🔗 Du kan også velge om du vil at bildene skal være i mini, SQUARE eller WIDE format, og du kan sette flere bilder sammen til en kort animasjon!🎞

Det beste med appen? Du kan spille inn opptil 5 forskjellige lyder om gangen, som jeg spiller av i en tilfeldig rekkefølge når du fotograferer! Smiil - Beste grimase! - Pose - Hopp - Ditt beste dancemove!🎤🔊

I appen min kan du også utforske og finne andre morsomme funksjoner som Remote Shooting, og Interval Shooting - men det må du nesten bare utforske selv, jeg kan jo ikke avsløre alt på forhånd vel..😎

Print🖨

Hvis du vil printe ut noen av de bildene vi tar så har jeg supergod kontakt med de andre INSTAX-mobilprinterne😎 Jeg kan til og med skrive ut bildene direkte via en mobilprinter hvis du skyver knappen jeg har på undersiden over til "L" som står for "Link-modus" (fordi jeg linker opp med Link-mobilprinterne - mini Link 2, SQUARE Link, Link WIDE). Eller så kan du også bare lagre bildene digitalt på mobilen - jeg er med på begge deler!

 

Nå tenker jeg det er på tide at du og jeg starter vårt eventyr sammen - er du klar?🤩
Få din INSTAX Pal her!

You may also like