#NELLYNEWFACES

Instax-bilder skrevet ut med instax-film og WIDE 300-kameraet

Selvutrykkelse,  unikhet, mangfold og positivitet – de siste fire dagene har vi møtt noen av de mest inspirerende felleskapene noensinne– nemlig #NellyNewFaces jentene. Team instax har vært så heldig å få være en del av #NELLYNEWFACES to år på rad- og WOW så mange vidunderlige jenter vi har møtt fra alle de nordiske landene. JA! – Norge, Finland,  Danmark og Sverige er fullt med helt unike individer.

DAG 1 - OSLO

Oslo, Norge – helt fra morgenen av ble vi blåst av banen av 100 norske jenter som var klar – det var musikk,  dans og mote fra første øyeblikk. Det var  nesten umulig å stoppe de norske #NellyNewFace jentene. FOR en energi og for en fantastisk bunke med instaxbilder vi fikk tatt.

Billede af og SQUARE SQ1-kameraet i en piges hånd
Bilde collage av instax mini film bilder på en hvit duk

I «Showroom» var det utstilt klær, sko og tilbehør fra flere av Nelly sine kolleksjoner. Disse kunne jentene leke seg rundt med for å style seg selv. Med instax kameraene kunne jentene samle opp bilder av de ulike antrekkene og se hvilke kombinasjoner de likte best.

Klærmessig bilde tatt med det smarte mini 11-kameraet
Eksempel på hvordan instax-kamera kan brukes til å skrive ut instat-bilder i firkantet filmformat

Cuties! Alexandra Hoang var host for dagen og gikk rundt for å hjelpe og for å svare på spørsmål som jentene hadde. Vinneren av Nelly New Faces får være med på photoshoot med henne, og de andre utvalgte modellene og hostene for de andre landene.

Bilde trykt med instax minifilm av jente i utlandet
Fotoutskrift med instax film av gruppefoto med 3 venner

@Felicianoelle var også tilstede gjennom dagen og hadde blant annet takeover på Nelly sin instagram profil.

DAG 2 - HELSINKI

Den andre dagen av #NELLYNEWFACES dro crewet og INSTAX videre til Finland. Der ble vi møtt av 100 fantastiske jenter med så mye god energi i hovedstaden i Finland, Helsinki. Det startet med en kald morgen, da våren enda ikke har rukket å komme til Finland. Det stoppet allikevel ikke de finske jentene til å komme i tide. Da vi åpnet dørene ble vi mødt av et rom fullt av jenter og ulike følelser; energi, nervøsitet og spendte jenter. DJ’en spilte god musikk, som lettet på stemningen. Nydelige INSTAX bilder ble tatt av hver og en av jentene- og wow så inspirerende jentene var!

DAG 3 - KØBENHAVN

Den tredje dagen av  #NellyNewFaces gikk turen til København, hovedstaden i Danmark. Lokasjonen var helt perfekt med en fantastisk utsikt over kysten og havnen. Det var virkelig noen flotte omgivelser, noe som passet perfekt med alle de unike jentene vi møtte! Alt i alt en perfekt lokasjon til å ta fantastiske instax bilder! Vi møtte også influencer Emilie Malou som tok seg god tid til å snakke med jentene og tips til oss for perfekte flat lays bilder.

Influencer Emilie Malou er i København og har 2 bilder trykt med et instax kamera og film
Bilder som skrives ut med den populære mini printer festet til et instax-kamera
Flat-lay bilde av pute og pute med instax WIDE kamera og instax mini film bilder
Bruk instax WIDE kameraet til å skrive ut flotte bilder mens du er på farten
DAG 4 - STOCKHOLM

Den siste dagen av #NellyNewFaces turnéen ble holdt i Sveriges nydelige hovedstad-Stockholm. Castingen hadde funnet et hyggelig sted med fantastisk utsikt over det kongelige slott. Vartene i Stockholm var fire vidunderlige jenter (og vinnere) fra fjorårets #NELLYNEWFACES. Energien deres var på topp fra start til slutt. De hjalp deltakerene med størrelser, styling og fikk alle til å føle seg velkommen og avslappet.

Nelly -jenter tar gruppeselfie med instax minikamera på messe

I løpet av  dagen fikk vi også besøk av den store influenceren Alice Stenlof. Hun hjalp jentene med styling før photoshoot og brukte instax SQUARE SQ6 til å ta bilder gjennom dagen.

Alice Stenlof ser og holder instax mini kameraet i hånden
Den populære instax SQUARE brukes av den svenske influenceren Alice Stenlöf
TID FOR STYLING

To av Nellys stylister var tilstede for å hjelpe til med styling og observere jentene gjennom dagen.

Nærbilde av bildet i instax mini filmformat

Det var masse rom for å leke seg rundt med instaxbilder for å fange de ulike antrekkene og øyeblikkene fra dagen.

Utstilling av bilder tatt med det populære instax SQUARE SQ1-kameraet
instax SQUARE SQ20 kamera ligger sammen med å pynte ting på et bord
PRAT MED JENTENE

Vi tok en liten prat med noen av jentene for å høre hvorfor de meldte seg på Nelly New Faces og hvorfor de mener dette er viktig for dagens moteindustri.

 

Hvorfor meldte dere dere på Nelly New Faces?

Sofia Trolle Andersen

“Frem til nå har motebransjen vært preget av syltynne modeller, men jeg synes det er viktig å inkludere og hylle former og personlighet. Derfor synes jeg Nelly New Faces var et utrolig kult konsept som jeg hadde lyst til å være del av.”

 

Katarina Stone

“Det var litt for gøy. Jeg synes Nelly er et veldig kjekt merke og jeg synes det er utrolig kult at de gir jenter denne muligheten..”

 

Hvordan mener dere at #NELLYNEWFACES bidrar til å endre den nåværende moteindustrien?

 

Sofia Trolle Andersen og Katarina Stone

“Vi tror Nelly New Faces er et viktig bidrag til dagens moteindustri som kun er preget av en hvis standard.”

 

#NELLYNEWFACES

Tusen takk til Nelly teamet og alle jentene som møtte opp for en super dag!

Bildevegg med bilde i instax minifilmformat lagt på

You may also like