PERSONLIG MOBILCOVER MED INSTAX

Instax-bilder på trebord trykt direkte fra instax WIDE 300-kameraet

Mobilen er med over alt, så hvorfor ikke bruke et personlig deksel med betydning? Det er fort og enkelt å lage og trenger heller ikke koste mye! Du kan bruke alt fra et bilde med venner, kjæresten, familien eller et instax bilde av ditt favorittkjæledyr, mønster eller quote. Med instax mini LiPlay eller instax SHARE printer kan du velge hvilket som helst bilde fra din instax mini kamera fra mobilen som du kan printe ut til å bruke.

Vennepar nyter solskinnet med sitt klassiske instax mini 40-kamera
Nærbilde av søt hund - perfekt tatt med instax WIDE 300-kameraet
Dreng og pige bruger deres instax SQUARE SQ1 selfie mode i hinandens selskab
Selfie Mode på SQUARE SQ20 bringer vennerne sammen
Gode veninder tager selfie med sit instax mini LiPlay kamera
Golden retriever hundeposer til eierens instax mini 40 kamera
Dumme vennepar bruker instax mini kameraet til å ta selfies
gjenforening av gamle vennepar som tar selfies med instax mini LiPlay
Et par venner på sightseeing med instax-kameraet i storbyen
Estetisk instax bilde med instax minifilm av høstløv i naturen

Du trenger:

 

– Gjennomsiktig mobildeksel

 

– Instaxbilde

 

-Instax sharpie pen eller annen vannfast tusj

 

– Klistermerker

 

 

Kjøp et enkelt, gjennomsiktig mobildeksel. Print ut, ta et nytt eller velg ut et instax bilde du ønsker å bruke. Hvilken størrelse du har plass til avhenger av hvor stor telefonen din er. Hvis du har en mindre telefon kan du bruke en instax printer med instax mini film, og hvis du har en større får du plass instax square film. På bildene under har vi brukt instax mini film.

Personlig instax mobildeksel med bruk av instax minifilm
MORSOMME PRINTS

Instaxbildet under dekselet kan byttes med jevne mellomrom slik at du alltid har ditt nåværende favorittbilde med deg over alt. Du kan også velge noen av våre film med ulike prints for å sprite det opp enda mer. Link til alle våre instax film med print finner du her.

Skriv et ord eller en liten setning på bilderammen som beskriver bildet du skal bruke. Til dette trenger du en instax sharpie eller annen vannfast tusj. Legg bildet under dekselet og voíla du har ditt helt eget personlig iphone deksel. Lett som bare det!! Legg eventuelt til noen klistermerker for å pynte dekselet ytterligere. Her er det bare til å slippe kreativiteten løs

Det samme kan du gjøre dersom du eier et nettbrett eller lignende. Da vil du få plass til enda flere bilder under dekselet og få samlet en hel del minner.

DEL DITT INSTAX MOBILDEKSEL MED OSS VED Å TAGGE @INSTAXNORGE OG #MITTINSTAX PÅ INSTAGRAM!

You may also like