Skap et personlig bryllup med instax!

Bruk instax SQUARE SQ20 for å ta det perfekte bryllupsbildet

De aller fleste som skal gifte seg bruker mye tid på å planlegge bryllupet. Det er en av de største dagene i livet og man ønsker jo at den skal bli så bra som mulig – både for brudeparet og for gjestene. Ønsket er å skape en minnerik dag full av gode opplevelser slik at alle får med seg gode minner hjem fra dagen. Her kommer noen tips og triks til hvordan man kan bruke instax til å lage dagen så minneverdig som mulig.

Lag kreative bilder med instax-kameraet til bryllupet ditt
Bilde hang på treklyper, som en kreativ måte å lage en bilderamme med din instax-skriver
Vakker instax bildevegg i svakt lys tatt med det populære instax minikameraet
Jente ser på hengte instax -bilder som hun har tatt med instax-kameraet
en kreativ måte å bruke instax-kameraet og printer til bryllupet
Produktbilde av instax mini 11
Produktbilde av instax SQUARE SQ1
Produktbillede af instax mini Link printer

Invitasjon

Vi vet at mange brudepar bruker mye tid på å lage de perfekte bryllupsinvitasjonene. Og det er naturligvis også meningen! For mange er denne invitasjonen førsteinntrykket som setter stemningen for hele bryllupet, og derfor er det viktig at invitasjonene er både personlige og unike! Vårt tips er å feste et instaxbilde av brudeparet på selve innbydelsen. Dette kan gjøres ved å ta et bilde med et instaxkamera, eller kanskje man har det perfekte bilde allerede i kamerarullen på mobilen som så kan printes ut på en instax-smartphoneprinter som eksempelvis Link WIDE.

Med Link WIDE kan du i den tilhørende appen legge til en QR-kode som linker til f.eks. en ønskeliste, lokasjonen for bryllupet, eller en personlig lydhilsen. Man kan også bruke forskjellige rammer og klistremerker som ligger tilgjengelig i appen. På denne måten blir invitasjonene enda mer personlige, og gjestene kan allerede nå begynne å glede seg til festen.

Personlige bordkort

En fin måte å gjøre bryllupet mer personlig på, er å lage bordkortene med bilder av gjestene. Finn et bilde av hver gjest og skriv det ut ved hjelp av din instax mini Link printer, eventuelt kan du ta et bilde av alle gjestene når de ankommer i finstasen. For en romantisk og litt retro look kan du bruke vinkorker til å feste bildene i, slik at de kan stå oppreist. Da skjærer du bare bort litt fra den ene siden av korken og lager et snitt i den andre der du plasserer bildet. Og vipps – så har du personlige bordkort som garantert vil bringe frem et smil hos gjestene dine!

Lag kreative bilder med instax-kameraet til bryllupet ditt

Personlig gjestebok

En gjestebok gjør det enkelt å spare på de gode minnene fra bryllupet, med en personlig hilsen fra alle gjestene. Og som det sies «Et bilde sier mer enn tusen ord», og vi kunne ikke vært mer enig! Vi synes derfor den tradisjonelle gjesteboken bør gi gjestene mulighet for ikke bare å skrive en liten hilsen, men også legge ved et bilde som gjør hilsningen enda mer personlig. Alt du trenger å gjøre er å stille et instaxkamera til disposisjon ved gjesteboken så det bare er for gjestene å knipse i vei! Alt etter hvilket format som ønskes vil vi anbefale enten å gå for den populære mini 11 som printer bildene i miniformat, eller om man ønsker litt større bilder i kvadratisk form en SQUARE SQ1.

 

Fra venstre: @paperboundlove, @kukuapuntacana & @antoninafoto, @keyisinthedetail, @cheerstotwo

Fotovegg

En fotovegg er med til å skape både god stemning og gode minner – samtidig som det er det perfekte midtpunktet under festen! Sett instaxkameraer rundt på bordene så gjestene lett kan ta bilder under hele bryllupet og deretter henge de opp på veggen. Bildeveggen kan gjøres på flere forskjellige måter, om det er rader med snorer som gjestene kan henge bildene på med klyper, eller en korktavle hvor de kan festes bildene med nåler. På slutten av kvelden kommer veggen til å være full av gode minner, som enten dere eller også gjestene kan ta med seg hjem som et minne om den lykkelige dagen.

PS: Det er alltid bedre å ha for mye film enn for lite! Gjestene pleier som regel å ta mer enn bare ett bilde hver, så sett frem ekstra film, lett tilgjengelig for gjestene.

 

Bilde hang på treklyper, som en kreativ måte å lage en bilderamme med din instax-skriver Jente ser på hengte instax -bilder som hun har tatt med instax-kameraet Vakker instax bildevegg i svakt lys tatt med det populære instax minikameraet

Fra venstre: Michelle Lange via Weddingsonline, @davidemontistudio & @davidemontistudio

Kaketopp

Mange velger å gå for de tradisjonelle brud- og brudgomfigurene på toppen av bryllupskaken, men hvorfor ikke gå for noe litt mer kreativt? Plasser i stedet bilder av deg og din utvalgte på toppen av kaken, og skap et mer personlig og unikt preg. Om du vil ta bildene på selve dagen kan du lett benytte deg av et instaxkamera, eller så kan du velge å skrive ut bildene på forhånd med en instax-smartphoneprinter. Bildene vil bidra til en unik touch på bryllupskaken, og ikke minst skape godt humør blant gjestene dine når de forsyner seg av kaken.

 

en kreativ måte å bruke instax-kameraet og printer til bryllupet

Kettle Glazed via Weddingonline

Takkekort

Kreativiteten kan også strekke seg forbi selve bryllupsdagen. I etterkant ønsker man gjerne å sende ut personlige takkekort til gjestene og takke for både gaver, og selve selskapet. For å bidra til å gjøre takkekortet enda mer personlig kan man bruke bildene fra festen slik at hver gjest får et personlig og unikt takkekort. Dette kan lett gjøres ved enten å bruke noen av instaxbildene fra fotoveggen i bryllupet, eller ved å skrive ut dine favorittbilder via instax-smartphoneprinteren.

Hvis man velger å bruke en instax-smartphoneprinter vil vi anbefale å velge Link WIDE for å kunne benytte seg av de mange forskjellige funksjonene som ligger tilgjengelig i appen. Sett sammen en collage, legg til en fin ramme, eller skriv en liten hilsen – også er det bare å printe! Det blir en hyggelig overraskelse, og bidrar til enda et godt minne om den store dagen.

 

Bryllupsreisen

instaxkameraene er ikke bare fine å ha til selve bryllupsfesten! Hvorfor ikke ta med seg instaxkameraet videre på bryllupsreisen så man kan fortsette å skape fine minner sammen også etter bryllupet? Enten man reiser langt eller kort er instaxkameraet perfekt å ha med seg på tur. Bildene fra turen kan settes inn i en fin minnebok som du kan ta frem når det er tid for hverdagen igjen, og også til alle de fremtidige bryllupsdager.

Les mer om instax produktene

Er du nysgjerrig på de forskjellige produktene og er litt i tvil om hvilket instax kamera eller instax printer du skal velge for bryllupet?

Les mer om de populære instax produktene her!

Produktbilde av instax mini 11

 

 

 

instax mini 11 kameraet er perfekt til bryllupet! Kameraet printer ut i miniformat med automatisk eksponering så kameraet er superenkelt å bruke! Bildene i miniformat gjør seg også veldig godt i gjesteboka.

Produktbilde av instax SQUARE SQ1

 

 

 

instax SQUARE SQ1 er for deg som ønsker litt større bilder i kvadratisk format. Med automatisk eksponering er kameraet, akkurat som mini 11, superenkelt å bruke! Pluss, den er kjempefin å se på, så den kan lett stå på bordet til pynt.

Produktbillede af instax mini Link printer

 

 

 

instax mini Link smartphone-printeren er perfekt for deg som vil bruke instax til bryllupsforberedelsene. Bruk printeren til å lage personlige bordkort, invitasjoner eller til og med takkekort.

 

 

instax Link WIDE har flere ulike funksjoner som lar deg gjøre ditt bryllup enda mer personlig. Med QR-koder til ønskelister, lokasjoner, talemelding, eller en hemmelig beskjed får man mange muligheter for å gjøre bryllupet unikt. Formatet er dobbelt så bredt som miniformatet så du får plass til ekstra mye inne i rammen.

You may also like