Skap et personlig bryllup med instax!

Bruk instax SQUARE SQ20 for å ta det perfekte bryllupsbildet

De aller fleste som skal gifte seg bruker mye tid på å planlegge bryllupet. Det er en av de største dagene i livet og man ønsker jo at den skal bli så bra som mulig – både for brudeparet og for gjestene. Ønsket er å skape en minnerik dag full av gode opplevelser slik at alle får med seg gode minner hjem fra dagen. Her kommer tips og triks til hvordan du kan bruke instax til å lage dagen deres så minneverdig som mulig. Du vil også få muligheten til å vinne et bryllups-kit med alt du trenger til et komplett instax-bryllup!

Lag kreative bilder med instax-kameraet til bryllupet ditt
Hvit duk med vakre instax-bryllupsbilder som skrives ut direkte fra en instax-printer
Instax-kameraet kan også brukes til å invitere gjester med kreative bilder
En kreativ måte å bruke ditt instax firkantkamera til å gjøre bryllupsdagen din unik
Flott oppsett for bryllup med bilder og et instax mini 11-kamera
Jente forbereder seg på fest ved å skrive ut instax-bilder fra instax miniskriveren som gjestebud
Bedårende instax-bilde av bryllupspar tatt direkte fra den smarte trådløse miniskriveren
Bilde hang på treklyper, som en kreativ måte å lage en bilderamme med din instax-skriver
Vakker instax bildevegg i svakt lys tatt med det populære instax minikameraet
Jente ser på hengte instax -bilder som hun har tatt med instax-kameraet
en kreativ måte å bruke instax-kameraet og printer til bryllupet
jenta viser takkekortet hennes som hun har laget med instant instax kameraet sitt
et bilde av en idyllisk strand tatt med det smarte instax-kameraet
Produktbilde av instax mini 11
Produktbilde av instax SQUARE SQ1
Produktbillede af instax mini Link printer
Produktbillede af instax mini film 10-pak
Personlige bordkort

En fin måte å gjøre bryllupet mer personlig på, er ved å lage bordkort med bilde av gjestene. Finn frem et bilde av hver gjest og skriv det ut ved hjelp av din instax mini link printer. For en romatisk og retro look kan du bruke vinkorker til å feste bildene, slik at de kan stå oppreist. Da skjærer du bare bort litt fra den ene siden av korken og lager et snitt i den andre siden, der du plasserer bildet. Vipps – så har du personlige bordkort som garantert vil bringe frem et smil hos gjestene dine!

Lag kreative bilder med instax-kameraet til bryllupet ditt
Hvit duk med vakre instax-bryllupsbilder som skrives ut direkte fra en instax-printer
Personlig gjestebok

En gjestebok gjør det enkelt å spare på de gode minnene fra bryllupet, og huske hver og en av gjestene som tok del i dagen deres. Legg frem en bok og et instax kamera ved inngangen, enten et instax mini 11 eller SQ1 for litt større og kvadratiske bilder. Da kan gjestene legge igjen en personlig hilsen i gjesteboken sammen med et bilde tatt med instax kameraet. Et bilde sier mer enn tusen ord, så la gjestene dine fange de gode minnnene i fysiske bilder, så du bedre kan huske den store dagen. Tenk så hyggelig det blir å kikke gjennom boken og mimre!

Brud og brudgom lager gjestebok med sitt nye instax-kamera kjøpt fra fujifilm

Photo credit: @catchthismoment2 
Bruden bruker instax-kameraet sitt til å be om bilder fra gjester til festen
Photo credit: @lilyandlaceevents
Vakkert omslag med gjestebok og instax mini 11 kamera til fester
Photo credit: @lilyandlaceevents

Invitasjoner

Mange bruker mye tid på å lage de perfekte invitasjonene. Et triks er å bruke bilder av deg og din utvalgte, enten ved å bruke et instax kamera eller en instax printer. På den måten blir invitasjonene mer personlige og gjestene kan allerede begynne å glede seg til et gjennomført bryllup. Enten dere har en morsom photoshoot med et kamera, eller finner frem bilder fra bilderullen som printes ut. Kanskje har du til og med bilder sammen med gjestene?

Girl inviterer til fest 15. august med bilder fra instax-skriveren

Photo credit: Fashionblonde
Nærbilde av brudene Marcus og Julias instax-bryllupsinvitasjoner
Photo credit: Fashionblonde
Foto-vegg

En fotovegg skaper både god stemning og gode minner! Enten man setter opp en photobooth eller bare legger frem instax kameraer, kan gjestene kose seg med å ta hyggelige bilder og henge de opp på veggen. Fotoveggen fungerer også som dekor og kan plasseres midt i rommet som en slags «center piece», til både brudeparet og gjestenes glede. På slutten av kvelden kommer veggen til å være full av gode minner, som enten dere eller gjestene kan ta med hjem som et minne om den lykkelige dagen.

venner har hengt opp bilder av venner til festen med instax kameraet sitt

Vakker bildevegg med instax bilder - en kreativ måte å bruke instax-kameraet og skriveren på
Photo credit: @davidemontistudio
Jente med vin i hånden og ser på instax -bilder fra festen tatt med instax-kameraet
Photo credit: @davidemontistudio
Kake-topper

Siden så mange velger de tradisjonelle brud-og-brudgom-figurene på toppen av bryllupskaken, hvorfor ikke gå for noe litt mer kreativt? Plasser bilder av deg og din utvalgte på toppen av kaken og skap et mer personlig preg. Dere kan enten ta morsomme bilder i løpet av bryllupsdagen med et instax kamera, eller printe ut på forhånd med en instax printer. Uansett vil bildene gi en helt unik touch på bryllupskaken og skape god stemning!

En kreativ måte å bruke instax-kameraet til å dekorere kaken til fest

Photo credit: Kettle Glazed via Weddingsonline

Takkekort

I etterkant ønsker man gjerne å sende ut personlige takkekort til gjestene og si takk for både gaver og at de kom i bryllupet. For å gjøre det ekstra personlig, kan man bruke bilder fra festen slik at hver gjest får et personlig takkekort. For eksempel kan man jo bruke bildene fra bildeveggen! Lag en mal for kortet, skriv en hyggelig hilsen og fest et bilde av gjesten på kortet. Det blir en hyggelig overraskelse og bidrar til enda flere gode minner fra bryllupet!

Nærbilde av fint instax-bilde av brudepar som nettopp har fått nytt instax instant kamera

Bryllupsreise

Instax kameraene kan brukes til mye mer enn bare selve festen. Ta med dere et instax kamera på bryllupsreisen og bevar enda flere minner! Enten dere reiser langt eller kort, så kan bilder fra turen bli med i minneboken dere lager fra bryllupet. Hva med å lage en liten scrapbook med bilder og suvenirer fra turen? Bruk forskjellige type filmer til å skape en kul look og en minnebok for livet.

et bilde av en idyllisk strand tatt med det smarte instax-kameraet

Vinn hele instax bryllupskittet!

Nå som du har fått masse gode ideer til ditt bryllup med instax, må du selvfølgelig få muligheten til å vinne litt godsaker! Hadde det ikke vært deilig å vinne et bryllups-kit med en instax mini Link, instax mini 11 kamera, og 10 x film (100 bilder) til en verdi av 2856.-? Delta her – så kan du bli den heldige vinneren av det perfekte instax bryllupskit!

Delta her
Les mer om instax produktene

Er du mer nysgjerrig på de ulike produktene, og lurer du på hvilket kamera eller printer du skal velge til bryllupet? Les mer om de populære produktene her!

Produktbilde av instax mini 11

instax mini 11 – kameraet er perfekt til bryllupet! Kameraet printer ut i mini-format, så det er plass til mange bilder. Og med automatisk eksponering er kameraet superenkelt å bruke!

Produktbilde av instax SQUARE SQ1

instax SQUARE SQ1 er for deg som ønsker litt større bilder i kvadratisk format. Med automatisk eksponering er kameraet, akkurat som mini 11, superenkelt å bruke!

Produktbillede af instax mini Link printer

instax mini Link smartphone-printeren er perfekt for deg som vil bruke instax til bryllupsforberedelsene. Bruk printeren til bordkort, invitasjoner eller til og med takkekort.

Produktbillede af instax mini film 10-pak

instax film – Velg filmen som passer til kameraet eller skriveren. Vi tilbyr også temafilmer slik at du kan sette ditt personlige preg på bryllupet – Hva med svart / hvit film eller regnbueramme?

You may also like