• Brukerhåndbøker
  • Film
  • Kameraer & printere
  • Kjøpe
Jeg trenger hjelp med å velge hvilket kamera/printer jeg skal kjøpe. Kan dere hjelpe?

Selvfølgelig! Du kan alltid prøve vårt produkt-sammenlignings-verktøy som finnes på denne nettsiden. Du kan læse mere om vores produkter her: instax kameraer, instax printere og instax film.

Eller hvis du ønsker et mer personlig svar, så bare kontakt oss på sosiale medier og vi står klare til å hjelpe deg.

Hvem er deres autoriserte instax-forhandlere?

For å være sikker på at du kjøper et autentisk instax produkt, anbefaler vi å handle fra en av våre forhandlere. Se forhandlere av instax kameraer, instax printere og instax film her eller bruk nettstedet vårt for å sammenligne instax produkter.

Hvis du har spørsmål kan du alltid kontakte oss.

Jeg fant en nettside som selger deres produktertil en veldig lav pris sammenlignet med deres forhandlere, er dette en autorisert forhandler?

Vi kan ikke kommentere på spesifikke forhandlernettsider, men dessverre kommer vi over mange falske sider som tar dine betalingsdetaljer uten å levere noe produkt. Vennligst vær forsiktig med slike nettsider. Hvis du er i tvil, kjøp heller fra en av våre forhandlere. Se vår Falske Nettsider-side for mer informasjon.

Se forhandlere av instax kameraer, instax printere og instax film her eller bruk nettstedet vårt for å sammenligne instax produkter.

Hvis du har spørsmål kan du alltid kontakte oss.

Hva er garantien på instax produkter som er kjøpt i Norge fra en autorisert forhandler?

FujiFilm Nordic AB tilbyr en 24 måneders garanti på alle instax produkter: instax kameraer, instax printere og instax film som du kan vise kvittering for. Bemerk at garantien ikke gjelder for uheldig skade på produktet.

Hvis du har spørsmål kan du alltid kontakte oss.